2021 VirsboRUN augusti (maj blev inställd)

Vi tackar våra sponsorer

Fotkliniken i Virsbo sponsrar med ett fotvårds pris. Bra att efter en runda i skogen eller när man har trötta fötter få en behandling av en Dipl. medicinsk fotterapeut.ICA Nära Virsbo  mycket bra affär och sponsrar kaffe. Alltid fräscha varor, trevlig personal och humana priser, dessutom generösa öppettider. (från en kund)
Letro sport är specialiserad på orienteringsartiklar samt artiklar för multisport. Affären finns i Surahammar samt att de även har en postorder sida på nätet. Bra grejer till bra pris! De sponsrar våra nummerlappar.Alla som arbetar på Uponor kan gratis deltaga på VirsboRUN. Uponor kommer också att sponsra T-shirts och småpriser! Uponor Sverige är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Uponor är en perfekt arbetsplats för den som gillar natur med sjöar och skogar vid husknuten, billiga tomter och hus att köpa!Skänker ett presentkort som avser bastu/spa för 4 personer.

WIRSBO HERRGÅRD & RIDCENTER, om du vill ha en avkopplande weekend är detta det perfekta målet. Fin miljö, trevlig personal som ger dig en känsla av att du är ”hemma”. Fantastisk mat. Tillgång till bastu och bad vid sjön. Fina rum och många fina gamla detaljer i hela byggnaden (från en gäst). Överlägset bästa stället för minikonferens ..(från en annan gäst)Alla som arbetar på SSAB i Virsbo kan gratis deltaga på VirsboRUN. Förra året var SSAB i Virsbo en av de snabbast växande produktgrupperna i SSAB med expanderbara bergbultar. Dessa bultar används under jord, exempelvis i gruvor och i väg- och järnvägstunnlar. Superbra jobbat!


AGSTU AB driver en yrkeshögskoleutbildning på distans för att bli konstruktör inom inbyggda system och internationell konferens. Sponsring av web och marknadsföring
2021 augusti filmer VirsboRUN

Tobbe filmade under loppet meddans han sprang och var hygglig att låta oss andra se hans upplevelser. Tack Tobbe!

2021 augusti VirsboRUN

2020 VirsboRUN

Tyvärr tvingas vi ställa in båda tävlingarna 2020 på grund av Coronaviruset (Covid-19).

2019 VirsboRUN bilder och Sponsorer

VI TACKAR VÅRA SPONSORER 2019

WIRSBO HERRGÅRD & RIDCENTER,
Om du vill ha en avkopplande weekend är detta det perfekta målet. Fin miljö, trevlig personal som ger dig en känsla av att du är ”hemma”. Fantastisk mat. Tillgång till bastu och bad vid sjön. Fina rum och många fina gamla detaljer i hela byggnaden 
(från en gäst)
Överlägset bästa stället för minikonferens ..(från en annan gäst)

Genbergs Sommarcafé
Gott kaffe! Personalen var jättetrevligt och rara mot barnen. Vi testade lite olika kakor och alla var supergoda. Mysigt och hemtrevligt. (från en gäst)
Wow vilket café! En av sommarens höjdpunkter! (från en annan gäst)
Mikael Genberg
 är känd för sina alternativa boendemiljöer.

Uponor Sverige är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Uponor är en perfekt arbetsplats för den som gillar natur med sjöar och skogar vid husknuten, billiga tomter och hus att köpa!

Letro sport är specialiserad på orienteringsartiklar samt artiklar för multisport. Affären finns i Surahammar samt att de även har en postorder sida på nätet. Bra grejer till bra pris!

Länsstyrelsen Västmanland stödjer förbättringar av spåren

ICA Nära Virsbo  mycket bra affär. Alltid fräscha varor. Trevlig personal och humana priser, dessutom generösa öppettider. (från en kund)

AGSTU AB driver en yrkeshögskoleutbildning på distans för att bli konstruktör inom inbyggda system.

Start Augusti 2019

Nu är vi på gång mot målet, 2019

Ett annats ställe på väg mot mål, kanske ser du dig igen?

I mål! Kanske en hamburgare och massage…;-)