Sporthuset Surahammar kommer att presentera sin verksamhet och sponsrar VirsboRUN med uppvärmningen för loppen. Ger högsta poäng till Sporthuset Surahammar! Mycket omtyckt!

Bernt är certifierad massör, behandlar och förebygger akuta muskelsmärtor. Bernt tar med sin bärbara massagebänk. https://incorporesano.se/

Sponsorer VirsboRUN 2022 maj

UPONOR är vår GULD sponsor av T-shirts och småpriser!
Alla som arbetar på Uponor
 kan gratis deltaga på VirsboRUN. Uponor Sverige är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Uponor är en perfekt arbetsplats för den som gillar natur med sjöar och skogar vid husknuten, billiga tomter och hus att köpa!

Genbergs Sommarcafé sponsrar med ett presentkort på 600kr fika, mat och/eller alkoholfri dryck. Gott kaffe! Personalen var jättetrevligt och rara mot barnen. Vi testade lite olika kakor och alla var supergoda. Mysigt och hemtrevligt. (från en gäst). Wow vilket café! En av sommarens höjdpunkter! (från en annan gäst)

Färna Herrgård & Spa skänker ett presentkort som pris; Afternoon tea för 2 personer. Härligt att kunna få en lyxig fika på en häftig Herrgård! SK TRIM tackar och vinnaren av presentkortet blir lycklig. Färna Herrgård är en oas i Bergslagen med ett riktigt spa, gym, gourmetmat, konferenslokaler, många rum och spännande aktiviteter.
Vacker miljö och trevlig personal. SPA-et underbart med sin varma utomhuskälla! (från en gäst)

Fotkliniken i Virsbo sponsrar med ett fotvårds pris. Bra att efter en runda i skogen eller när man har trötta fötter få en behandling av en Dipl. medicinsk fotterapeut

ICA Nära Virsbo sponsrar med leksaker till knattarna och kaffe till oss andra. Det är en mycket bra affär och alla som jobbar på affären har anmälningsavgiften sponsrad. Alltid fräscha varor, trevlig personal och humana priser, dessutom generösa öppettider. (från en kund) 

Letro sport är specialiserad på orienteringsartiklar samt artiklar för multisport. Affären finns i Surahammar samt att de även har en postorder sida på nätet. Bra grejer till bra pris! De sponsrar våra nummerlappar

WIRSBO HERRGÅRD & RIDCENTER, om du vill ha en avkopplande weekend är detta det perfekta målet. Fin miljö, trevlig personal som ger dig en känsla av att du är ”hemma”. Fantastisk mat. Tillgång till bastu och bad vid sjön. Fina rum och många fina gamla detaljer i hela byggnaden (från en gäst).  Herrgården sponsrar med ett pris som avser bastu/spa 2h för 4personer.

Alla som arbetar på SSAB i Virsbo kan gratis deltaga på VirsboRUN (SSAB). Förra året var SSAB i Virsbo en av de snabbast växande produktgrupperna i SSAB med expanderbara bergbultar. Dessa bultar används under jord, exempelvis i gruvor och i väg- och järnvägstunnlar. Superbra jobbat!

 

AGSTU ABdriver en yrkeshögskoleutbildning på distans för att bli konstruktör inom inbyggda system och internationell konferens. Sponsring av web, marknadsföring alla aktivt studerande kan anmäla sig gratis (AGSTU)