SK TRIM ( SportKlubben Trim) bildades 1958 på initiativ av ”eldsjälen” Gustav Larsson. SK TRIM satsar på friskvård som orientering, terränglöpning och skidor.

Kontaktperson för nya medlemmar till SK TRIM Virsbo:
Marita Stadig (Ordförande), marita.stadig@telia.com

  • Medlemsavgift
    • Hel familj: 350:-
    • Vuxen 175:-
    • Ungdom: 100:-
    • Stödjande medlem: 100:-
Bankgiro nummer: 290-0389, ange namn och e-mail

Vi behöver nya medlemmar som gillar natur och friskvård, du är välkommen!

Tisdags skidåkning och löpning vid Skräddartorpet

Tisdagar kl 17:00 samlas vi vid torpet för gemensam motion med bastubad. Alla är välkomna och du kan bara leta efter svamp eller springa med en av grupperna (olika hastigheter och längder). De som springer kan skogen, så man får se helt nya ställen.

Elljusspåret

För övrigt ansvarar klubben för att elljusspåren hålls i bra skick och därigenom ge Virsboborna chans till fin skidåkning, när det finns snö. Kom gärna och upplev en jättefin natur. Se även www.skidspar.se hur det ser ut.

Besök Kolmilan, grilla, motionera eller plocka svamp.

Tyvärr brann elljusslingan av under sommaren 2014 (100 m ovanför Skräddartorpet). Nu är det åter öppet för att röra sig (på egen risk) längs våra spår. Elljusslingan är reparerad och lyser mellan kl 16:00- 21:00, den mörka delen av året. Vi har även röjt ett flertal stigar.

Skräddartorpet har rustats upp och även omklädningsrummen har målats. Hela anläggningen kan hyras av intresserade medlemmar, övriga Virsbobor samt utomstånde för t ex bröllop, dop, firmafester och andra evenemang. Pris: 600 kr/dag (12 timmar).

Kontaktpersoner

Hyra Skräddartorpet: Tage Björkbacka, tel 0223-347 18

Frilufts- och sportsektionen: Åke Liljebrand, tel 0223-344 48

Mera information finns på sidan http://virsbo.se/fritid/f%C3%B6reningsregister/sktrim.html